Jeg tilbyder undervisning og foredrag om mine bøger og udeundervisning

Foredrag for folkeskolens 5 -10. klasse

Jeg læser højt fra mine romaner, fortæller om mit lille forfatterskab og besvarer elevernes spørgsmål. Hvordan kom jeg i gang med at skrive? Hvad inspirerer mig? Hvor kommer ideerne fra? Hvordan bliver de til en bog? Hvordan forløber min skriveproces? Mit besøg kan også indgå i undervisningsforløb, hvor der arbejdes med forskellige genrer: humor, kærlighed, fantasy, krimi-thriller … Det er min erfaring, at dialogen med eleverne fungerer bedst, hvis de har læst eller er i gang med at læse en af mine bøger.

Foredrag og kurser for lærere og studerende

Jeg holder foredrag/kurser om naturklasser og udeundervisning på lærer- og pædagogseminarier, Centre for Undervisningsmidler og skoler. En kursusbeskrivelse kunne fx lyde sådan:
Jeg vil i ord og billeder præsentere og diskutere tre års erfaringer med en ugentlig skoledag i skoven. Naturklassen på Rødkilde Skole var et forsøg på at gøre skolen bedre for alle elever og hele vejen rundt – fra de hårdeste målbare fagfærdigheder til de blødeste og svært målelige menneskelige. Hvordan gjorde vi, og hvordan gik det? Hvad mener vi med: læring med hjerne, hjerte og krop? Tilgodeser udeundervisning væsentlige betingelser for læring, som den traditionelt stillesiddende og oplevelsesfattige klasserumsundervisning mangler?
Hvis tiden, økonomien og logistikken tillader det, vil jeg meget gerne kombinere foredragsformen med praktiske kursusaktiviteter i naturen.

Foredrag for mine  læsere – børn såvel som voksne

Jeg holder meget gerne foredrag i bogcafeer og på landets folkebiblioteker. Når man ikke er en kendt forfatter, er det svært at samle besøgende til den slags arrangementer, men jeg giver det gerne en chance.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lasse på kajaktur i Canada


 

webdesign: yes-yes.dk